top of page
Абонаментна поддръжка на басейни
3dcb1a_ad6ba498994944a28d87922ded0b7049.

                                                                                            Зазимяване на басейн
                                                        инж. хим. Христина Стефанова

     Когато есента настъпва е време да помислите за зазимяване на Вашия басейн. Правилното му изпълнение ще ви спести грижи и средства напролет, ще удължи нормалното функциониране на басейна през годините и не на последно място ще запази добрата му визия за по-дълго време. Нашият девиз „Профилактиката е по-добра от лечението...и значително по-евтина“ се отнася с пълна сила и за зазимяването на басейна. Правилно зазименият басейн лесно може да бъде пуснат в експлоатация през пролетта!

   

     Важно е да кажем, че препоръчваме басейнът ви да остане пълен с вода. Някои колеги извършват зазимяване чрез изпразване на басейна. Не бихме толерирали тази практика. Водата играе роля на температурен „буфер“, който предпазва облицовката на басейна от температурните амплитуди през зимата.  За запазване качествата на водата през зимните месеци, разполагаме с гама професионални продукти. Задължителен атрибут при зимната подготовка на коритото са флотадорите. Те защитават конструкцията и облицовката от линейните разширения на ледената маса.Зимните покривала спомагат за запазване водата в басейна чиста и имат предпазна функция срещу падане в басейна на деца и домашни любимци.

3dcb1a_5b0ca34d1c194541a37bf4f069b4fc66.
3dcb1a_b6d945ca2e8a4833942490d5bee7e413.

      „Аквамар“ЕООД може да извърши за вас професионално зазимяване на вашия басейн. В зависимост от вашите желания, след оглед и по преценка ние можем:

  •          да обработим водата с препарати за зазимяване,

  •          да сложим флотадори /поплавъци/ по периметъра на басейна и в скимерите,

  •          да разглобим филтърната инсталация,

  •          да монтираме зимно покривало.       

 

       Ако не разполагате със зимно покривало - да обработим водата за зимния период, да наредим флотадори по периметъра на басейна и да разглобим филтърната инсталация.

Базова цена на зазимяването - 160 лв без ДДС. Крайната цена се определя от наш специалист след оглед и според спецификата на басейна

 

  •     Забележка – цената варира в зависимост от типа басейн, кубатура, местоположение, замърсеност.

         

       За повече информация:  0885 16 60 13

Thanks! Message sent.

bottom of page