top of page

Sana Park Resort

Sana Park Resort ("Сана парк ризорт") е луксозен целогодишен СПА и уелнес комплекс, разположен в изключително екологична среда в к.к. "Св. Св. Константин и Елена" на брега на Черно море и на 8 км от град Варна. Sana Park Resort обединява ползите от морския климат и уникални природни богатства и придава нов смисъл на понятието лукс, тъй като предлага удобство, спокойствие и грижа за красотата и здравето през всеки сезон.

Sana Park Resort се състои от 294 студия, едноспални, двуспални и триспални апартаменти, разпределени в две сгради, които се намират на площ от 2,6 хектара. По-малката сграда (Сана 2) има жилищен характер, а по-голямата (Сана 1) обединява жилищна част, 3400 кв. м спа и уелнес център със закрит и открит басейн, ресторант, конферентна зала, минимаркет, детски кът, бутици, както и 5-звездна апартхотел част. Сградите са разположени в собствен парк, през който минава река, слизаща от съседните планини. 

Комплексът е заобиколен от повече от 5 000 кв. м вековна гора, през която минава малка река, слизаща от съседните планини. Паркът на комплекса представлява своеобразна ботаническа градина. В него ще можете да се насладите на над 180 редки растителни вида. 

Sana Park Resort разполага със собствен минерален източник с температура на водата 46ºС. Тя е хипертермална, калциево-магнезиева, с ниска минерализация и извира от около 1800 м дълбочина. Характеризира се с разнообразен химичен състав и приятни питейно-вкусови качества. Невероятният черноморски климат в комбинация с лечебния извор превръща Sana Park Resort в предпочитано място за отдих и рехабилитация. Благотворното влияние на минералната вода е несравнимо.

 
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page